O nama PDF Ispis E-mail

Agencija North Adria Group osnovana je 2007 godine. Osnovni cilj naše tvrtke je ponuditi klijentima vrhunske nekretnine na Opatijskoj rivijeri, Rijeci, Kvarnerskim otocima Krku i Cresu te u Istri a nudimo i odabrane nekretnine sa područja cijele jadranske obale i otoka. Naša agencija nudi posredovanje u kupoprodaji nekretnina uz potpunu pravnu sigurnost naših klijenata, kako prodavatelja tako i kupaca.

Zemljišta:

Zainteresiranim ulagačima nudimo izbor atraktivnih zemljišta za gradnju kamenih vila i stancija, apartmana i hotela, marina. Naša agencija logistički će i pravno pratiti Vaš projekt od idejnog riješenja do prodaje. Kao budućnost ulaganja u nekretnine, naša agencija klijentima nudi izbor poljoprivrednih zemljišta na području cijele Hrvatske, ponajprije u Istri i otocima.

Stanovi i apartmani:

Nudimo velik izbor stanova u novogradnji i stanova u starim vilama, apartmana u blizini mora i apartmana smještenih u brdima Učke u zaleđu Opatije, Lovrana i Mošćeničke Drage. Sa zadovoljstvom ćemo pronaći adekvatnu nekretninu u skladu sa Vašim potrebama, željama i naravno financijskim mogućnostima.

Kuće i vile:

Naša ponuda obuhvaća završene i odmah useljive kuće i vile. Neke od kuća su na izuzetno atraktivnim pozicijama uz samo more dok je ostatak ponude kuća u zoni do 1,5km udaljenosti od mora.

Hoteli, aparthoteli i marine:

U našoj ponudi imamo i nekoliko ponuda za kupnju vrhunskih hotela na najatraktivnijim pozicijama kao i nekoliko marina koje imaju mogućnost širenja i povećanja kapaciteta.